Држач за мобилен

290 ден.

 

Идеален производ за поклон или производ кој ќе направи секогаш да го оставате мобилниот телефон на едно место.

ШИФРА АМ 9100004280 Категории: , Tags: ,

Опис

Држач за мобилен

Држач за мобилен