ДП Пенетратор

1,489 ден.

 

Силиконски пенетратор за двојна пенетрација. Пенетраторот е дизајниран така што наликува на вистински пенис со реалистично изработена главичка и набори за дополнително задоволство кај партнерката. Составен дел на пенетраторот му се два прстени кои служат за негово прицврстување кон вистинскиот пенис. прстенот со мал радиус се навлекува врз пенисот, а прстенот со поголем радиус се протнува преку тестисите.

Боја: Телесна

Должина: 15 см.

Употреблива должина: 13,5 см.

Дебелина: 1,5 – 2 см.

Материјал: Силикон

Препорака:  При чистење на играчките од силикон, никогаш не користете алкохол, абразивни материи, ниту пак сапун кој содржи голем процент на глицерин. Чистете ги со млака вода, хидратантен сапун, или специјално средство за чистење. Играчките од силикон се употребуваат со лубрикант на водена база.

Нема на залиха

Опис

ДП Пенетратор

ДП Пенетратор