Џебен мастурбатор усни

1,390 ден.

 

Џебен мастурбатор усни. Каде и да одите, задоволството може да си го понесете со вас! Тој ќе си биде само ваш и ќе може да ве задоволува кога и каде што ќе посакате! Усни мастурбатор со мини џебна големина, изработен од материјалот Magic flesh кој е многу близок до човечката кожа. Благодарение на супер растегливиот материјал, може да се растегне многу и без проблем ќе го опфати вашиот пенис, без разлика на големината и дебелината. Мастурбаторот е изработен од материјал кој ја задржува топлината на човечкото тело. Во комбинација со лубрикант станува влажен и лизгав, а вибрациите идеално се распоредуваат низ мазниот материјал. Задолжително користете го со лубрикант на водена основа.

ШИФРА AM 6700002139 Категорија: Tags: , ,

Опис

Џебен мастурбатор усни

Џебен мастурбатор усни

Џебен мастурбатор усни