Дезенирано боди со отвори

1,390 ден.

 

Дезенирано боди со отвори. Ова боди е дезенирано со рози и кога ќе го облечете тие страствено се распоредуваат по вашето тело, додека во средината има отвор со вкрстена плетка со што го тера цело боди да се припие на вашето тело. При носењето на ова боди, за ефектот да биде поелегантен додадени му се ресести прерамки кои целината ја прават софистицирана.

Боја: Црна

Материјал: 93%Синтетика 7%Еластин

ШИФРА 25045 Категорија: Tags: , ,

Опис

Дезенирано боди со отвори

Дезенирано боди со отвори

Дезенирано боди со отвори