Попуст!

Дезенирано боди со ленти

1,590 ден. 1,190 ден.

 

Дезенирано боди со ленти. Ова спектакуларно дезенирано боди прогнозира луда вечер. Под градите има метална алка низ која се вплетени лентите кои ги составуваат прерамките и држачите под градите. Долниот материјал е исто така протнат низ металната алка и истиот е дезениран со баклави. Ова боди може да се комбинира со дезенирани чорапи со форми на баклава, со долги сатнски ракавици, или мрежести долги ракавици без прсти. Не е задолжителна комбинацијата на лепенки за гради, но истата е прифатлива и стилска.

Напомена: Ѕвездените лепенки за гради не се вклучени во пакувањето.

Боја: Црна

Материјал: Полиамид

ШИФРА 25043 Категории: , Tags: ,

Опис

Дезенирано боди со ленти
Дезенирано боди со ленти

Дезенирано боди со ленти