Дезенирано боди со кратки ракавчиња

1,190 ден.

 

Проѕирно дезенирано боди со кратки ракавчиња. Ова боди е толку нежно што никој не би можел да одолее. Позади има голем отвор, се врзува со лента на вратот и над половината. Деколтето е украсено со декоративна чипка.

Боја: Црна

Материјал: Полиамид

ШИФРА 25034 Категорија: Tags: ,

Опис

Дезенирано боди со кратки ракавчиња

Дезенирано боди со кратки ракавчиња

<h2>Дезенирано боди со кратки ракавчиња</h2>