Дезенирано боди со долги ракави

1,790 ден.

 

Дезенирано боди со долги ракави и мистична елеганција. Бодито е дезенирано на таков начин што кога ќе го облечете тоа се припива за телото. Составен дел на ова боди се жартелите и може да се комбинира со голем број на дезенирани чорапи.

Боја: Црна

Материјал. Полиамид

ШИФРА 25042 Категорија: Tags: ,

Опис

Дезенирано боди со долги ракави

Дезенирано боди со долги ракави

<h2>Дезенирано боди со долги ракави</h2>