Дезенирани чорапи со црвени нишки

590 ден.

 

Дезенирани чорапи со црвени нишки. Ултра сексапилни високи чорапи со црвени нишки на позадината. Нишките се дезенирани шари како составен дел од чорапите па така нема да имате проблем со врзување. Изгледаат одлично на кратка и цуќна со средна должина.

Боја:Црна

ШИФРА 23103 Категорија: Tags: ,

Опис

Дезенирани чорапи со црвени нишки

Дезенирани чорапи со црвени нишки

Дезенирани чорапи со црвени нишки