Дезенирани чорапи

690 ден.

 

Дезенирани чорапи. Несекојдневни, сексапилни и заводнички чорапи со артистички дезен. Чорапите се со широка тантела, а од позади имаат илустрирано два отвори со вкрстени врвки. На крајот ос секој илустриран отвор има дезенирани машнички кои ги прават чорапите комплетни.

Боја: Црна

Материјал: Полиамид

ШИФРА 23124 Категорија: Tags: ,

Опис

Дезенирани чорапи

Дезенирани чорапи

Дезенирани чорапи