Дезениран проѕирен мини фустан

1,590 ден.

 

Дезениран проѕирен мини фустан. Фустанчето се припива на телото и истото е затворено до под вратот, но затоа позади има голем отвор кој му дозволува на грбот да провоцира.

Боја: Црна

ШИФРА 24077 Категорија: Tags: , ,

Опис

Дезениран проѕирен мини фустан

Дезениран проѕирен мини фустан

Дезениран проѕирен мини фустан