Попуст!

Дезениран мини фустан со машна

1,590 ден. 1,090 ден.

 

Дезениран мини фустан со машна. Сексапилен мини фустан со уникатно сплетена ситна мрежа која е прекриена со леопардски шари. Под градите фустанчето има атенска мрежа со што ги истакнува.

Боја: Црна

Опис

Дезениран мини фустан со машна

Дезениран мини фустан со машна

Дезениран мини фустан со машна