Делфин вибратор со стимулатор

3,290 ден.

 

Овој делфин вибратор со стимулатор е мултифункционален, водоотпотен и  мултибрзински со 10 вида клиторални вибрации, 6 вида ротирање и со 4 нивоа на брзини! Лед диодите на основата на овој делфин вибратор со стимулатор  ќе реагираат на брзината, начинот и нивото на вибрациите. Вибраторот има мазна реалистично изработена главичка а под неа се наоѓаат ротирачките топчиња. Клиторалниот стимулатор е во форма на делфин и е поставен на торзото на вибраторот. Дозволете делфинот да ви ги открие подводните мистерии.

Боја: Бела

Материјал: ПВЦ/Желе

Должина: 26см

Должина на употребливиот дел: 18см

Дијаметар: 4см

Напојување: 3 батерии АА

Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип   Stimul8 и Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

Нема на залиха

ШИФРА АМ 11129 Категорија: Tags: , ,

Опис

Делфин вибратор со стимулатор

Делфин вибратор со стимулатор