Црвен бат плаг со вибрации

1,690 ден.

 

Елегантен црвен бат плаг со вибрации, соодветен и за двата пола. Анатомски е дизајниран и на долниот дел завршува со широка основа што овозможува максимален комфорт и сигурност при користењето бидејќи истата служи како граничник. Сврзан е со далечински управувач преку кабелче, така што можете максимално да уживате и да ги регулирате вибрациите. Задолжително користете го со лубрикант на водена основа.

Боја: Црвена

Должина: 10 см

Должина на употребливиот дел: 9 см

Дебелина: 2-3 см

Материјал: Желе

Нема на залиха

ШИФРА АМ 6700007218 Категорија: Tags: , , , ,

Опис

Црвен бат плаг со вибрации

A еве и за аналниот секс