Циклама мини клиторален масажер

1,190 ден.

 

Овој мини клиторален масажер е вибрирачки е практичен и компактен сопатник на секоја дeвојка. Мини стимулаторот има флексибилно главче обложено со силиконско капче и  никогаш нема да ве изневери во пружањето на задоволство. Регулирањето на вибрациите се врши преку копчето на самиот стимулатор.

Боја: Циклама

Должина: 6,5 см.

Дебелина: 2,3 см.

Материјал: Желе

Напојување: 2 батерии ААА

 Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално  средство за одржување на играчки од тој тип  Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

Опис

Циклама мини клиторален масажер

Циклама мини клиторален масажер