Чорапи со жартели и појас

690 ден.

 

Чорапи со жартели и појас. Сексапилни чорапи со појас поврзани преку зашиени жартели со што се создава една целина на совршен изглед, Чорапите се порабени со тантела,а на задната страна имаат здебелена вертикална линија за екстра секси ефект.

Боја: Црна

ШИФРА 23113 Категорија: Tags: ,

Опис

Чорапи со жартели и појас
Чорапи со жартели и појас

Чорапи со жартели и појас