Чорапи со жартели и чипкани боксерки

990 ден.

 

Чорапи со жартели и чипкани боксерки. Уникатна целина за згодните мрзливки, составена од чипкани боксерки со жартели на кои се прикачени чорапите. Облечете се лесно и брзо за да ја разгорите атмосферата во спалната.

Боја: Црна

ШИФРА 23101 Категорија: Tags: ,

Опис

Чорапи со жартели и чипкани боксерки

Чорапи со жартели и чипкани боксерки

Чорапи со жартели и чипкани боксерки