Чорапи со црвена тантела

490 ден.

 

Чорапи со црвена тантела. Овие чорапи се порабени со декоративна мека црвена тантела, а за да биде сексапилниот ефект уште понагласен, доаѓаат заедно со појасот со жартели.

Боја: Црна/Црвена

ШИФРА 23110 Категорија: Tags: ,

Опис

Чорапи со црвена тантела

Чорапи со црвена тантела

Чорапи со црвена тантела