Попуст!

Четка за коса во форма на пенис

390 ден. 250 ден.

 

Четка за коса во форма на пенис Направете си прекрасна фризура со оваа четка. Рачката на четката е изработена во форма на пенис. Четката ја има во различни бои и тоа: сина, виолетова, црвена и розова.

Опис

Четка за коса во форма на пенис

Четка за коса во форма на пенис

Четка за коса во форма на пенис