Попуст!

Бројаница за анална стимулација од желе

690 ден. 490 ден.

 

Бројаница за анална стимулација од желе. Составена е од десет неподвижни тврди топчиња со дијаметар кој се зголемува од врвот кон основата. Бројаницата завршува со сигурносна алка која ќе ви обезбеди безбедна игра и непречено извлекување на бројаницата. Задолжително и препорачливо е да користете лубрикант на водена база за да не чувствувате непријатност при аналната игра. Се чисти лесно, со вода и благ сапун.

Боја: Виолетова

Должина: 27 см.

Дијаметар: до 2,5 см.

Материјал: Желе

Опис

Бројаница за анална стимулација од желе

A еве и за аналниот секс