Боди со жартели

2,190 ден.

 

Боди со жартели. Жешко боди кое несомнено ќе ги разгори страстите. Ова боди има машнички кои ги акцентираат градите со тоа што се поставени едно врз левата града, друго во средина, а трето врз десната града. Впечатливи се отворите на градите што дополнително ги истакнува. Бодито има вкрстена плетка што ги спојува сраничните делови и го прави припиено до вашето тело, дополнително истакнувајки ја половината. Бодито има жартели такашто може да се комбинира со разни дезенирани чорапи

Боја: Црна

Материјал: полиамид и еластин

ШИФРА 25044 Категорија: Tags: ,

Опис

Боди со жартели

Боди со жартели

Боди со жартели