Боди со пеперутка

1,790 ден.

 

Неспецифично и чудесно боди со пеперутка. Горниот дел ја содржи крилатата пеперуга, две ленти се спуштаат надолу по стомакот и го поврзуваат долниот дел каде има мини машничка. Дозволете пеперутката да направи метаморфоза во вашиот љубовен свет.

 

Боја: Црна

ШИФРА 25037 Категорија: Tags: ,

Опис

Боди со пеперутка