Боди со отвори за гради

1,190 ден.

 

Боди со отвори за гради. Дезенирано боди со лента околу вратот и отвори на градите. Дезенот е во форма на споени цветови. Може да се комбинира до лепенки за гради, но не би ви земале за зло и ако ги оставите градите на слобода. Може да се комбинира со долги црни ракавици и високи чорапи

Боја: Црна

Материјал: Полиамид/Еластин

ШИФРА 25039 Категорија: Tags: ,

Опис

Боди со отвори за гради

Боди со отвори за гради

<h2>Боди со отвори за гради</h2>