Боди со чорапи

1,690 ден.

 

Комплет боди со жартели и чорапи. Бодито и чорапите имаат вертикални линии што несомнено ќе ви ја издолжат визуелно целата фигура. Во средината на бодито има вкрстени ленти што допринесуваат за посексапилен изглед и поголема впиеност на материјалот до телото.

Боја: Црна

Материјал: Полиамид/Еластин

ШИФРА 25033 Категорија: Tags: ,

Опис

Боди со чорапи