Бисерни вагинални топчиња

1,090 ден.

 

Бисерни вагинални топчиња кои наликуваат на вистински бисери од длабочините на морето на задоволството! Пакувањето вклучува камуфлажна кутија за чување на топчињата во форма на школка. Внатрешноста на секое топче содржи потешко, метално сферично тело, со кое при движење се создава чувство за вибрација. Топчињата се поставуваат во вагиналниот отвор и можат да се носат неограничено време, т. е. се додека ви е удобно. Лесно се вадат со правење притисок. Се препорачуваат и од акушерите и гинеколозите како средство за тренирање на вагиналните мускули- профилактично или после породување.

Боја: Бисерно-бела

Должина: /

Дијаметар: 3 см

Материјал: ПВЦ

Нема на залиха

Опис

Бисерни вагинални топчиња

Бисерни вагинални топчиња