Бел вибратор со стимулатор

3,290 ден.

 

Овој бел вибратор со стимулатор е со иновативен  силиконски дизајн и гарантира бранови задоволство.Тој е водоотпорен и мултибрзински, има три јачини и три начини на вибрирање. Ротира во два правци. Додатните бисерчиња кои се наоѓаат во неговата внатрешност ќе ви овозможат додатна стимулација со нивното ротирање. Стимулаторот на вибраторот е прикачен на неговото торзо и е во форма на зајаче. Вибрациите на клиторалниот стимулатор се исто така моќни. Украсите од циркони прикачени на подножјето на вибраторот веднаш над механизмот за управување, му даваат дополнителен елегантен стил.

Боја: Бела

Материјал: метал/желе

Должина: 24см

Должина на употребливиот дел: 12см

Дијаметар: 3,8см

Напојување: 4 батерии тип АА

Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип   Stimul8 и Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

Нема на залиха

ШИФРА АМ 11130 Категорија: Tags: , ,

Опис

Бел вибратор со стимулатор

Бел вибратор со стимулатор