Бел прстен со вибрации OVO

1,290 ден.

 

Бел прстен со вибрации OVO. Прстенот е изработен од силикон кој перфектно ги предава вибрациите околу основата на пенисот. Горниот дел на прстенот е здебелен кој заедно со вибрациите представуваат идеална клиторална стимулација за партнерката. Прстените со вибрации ќе ви помогнат да го разнообразите вашиот сексуален живот, со тоа што истовремено ќе ви донесат неверојатно задоволство!  При поставувањето, прстенот треба да го прекриете со лубрикант на водена база. Прстенот е наменет за повеќекратна употреба. Во комплетот содржи и сет батерии. Се чисти лесно- со вода и благ сапун.

Препораки: При чистењето на овие играчки никогаш не користете алкохол или лубрикант на глицеринска база. За да ја исчистите вашата играчка од желе, употребувајте специјално средство за чистење или хидратантен сапун.

Боја: Бела

Материјал: Силикон

Нема на залиха

ШИФРА AM 3000010173 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Бел прстен со вибрации OVO

Бел прстен со вибрации OVO

Бел прстен со вибрации OVO