Бат плаг во форма на капка (ребрест)

990 ден.

 

Бат плаг во форма на капка (ребрест). Производот кој е перфектен за запознавање на аналните игри е токму овој производ. Дозволете си го сензационалното чуство со оваа мазна и цврста играчка од палетата на фирмата „ doc johnson”. Производот е долг 6см. и е во форма на капка. Започнува со заострен врв по кој се создава капка која надолу е релјефно поребрен и е со дијаметар од 2,5 см. Долниот дел од овој производ содржи платформа за поголема удобност и безбеднест во вашите љубовни игри.

Боја: Сина

Должина: 6 см

Употреблива должина: 4 см

Дијаметар: 1,5 – 2,5 см

Материјал: Желе

Препораки: При чистењето на овие играчки никогаш не користете алкохол или лубрикант на глицеринска база. За да ја исчистите вашата играчка од желе, употребувајте специјално средство за чистење или хидратантен сапун.

Нема на залиха

ШИФРА АМ 6700003467 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Бат плаг во форма на капка (ребрест)

A еве и за аналниот секс