Бат плаг во форма на капка (мазен)

990 ден.

 

Бат плаг во форма на капка (мазен). Производот кој е перфектен за запознавање на аналните игри е токму овој производ. Дозволете си го сензационалното чуство со оваа мазна и цврста играчка од палетата на фирмата „ doc johnson”. Производот е долг 6см. Овој бат плаг е во форма на капка. Започнува со заострен врв по кој се создава мала капка за потоа од таа мала капка да произлезе поголемата капка со дијаметар од 2,5 см. Долниот дел од овај производ содржи платформа која служи како граничник за поголема удобност и безбедност во вашите љубовни игри.

Боја: Сина

Должина: 6 см

Употреблива должина: 4 см

Дијаметар: 1,5 – 2,5 см

Материјал: Желе

Препораки: при чистењето на овие играчки никогаш не користете алкохол или лубрикант на глицеринска база. За да ја исчистите вашата играчка од желе, употребувајте специјално средство за чистење или хидратантен сапун

Нема на залиха

ШИФРА АМ 6700003465 Категорија: Tags: , ,

Опис

Бат плаг во форма на капка (мазен)

A еве и за аналниот секс