Бат плаг од желе со вибрации

1,790 ден.

 

Елегантен бат плаг од желе со вибрации, соодветен и за двата пола. Овој бат плаг е мазен и идеален за почетници во аналниот секс заради малите размери. Телото му е тенко и нежно заоблено така што без проблем може да пенетрира меѓу нежните сфинктерни мускули. На основата на багт плагот се наоѓа потенциометар со кој се регулира брзината на вибрациите. Задолжително и пожелно е да користете доволна количина на лубрикант за да си обезбедите безболна игра. Чистете го после секоја употреба со вода и нежен сапун.

Боја: Црна

Должина: 11 см

Должина на употребливиот дел: 7,5см

Дебелина: 1,5-3,5 см

Напојување: 3 батерии ГА вклучени во пакувањето

Материјал: Желе

Нема на залиха

ШИФРА АМ 3000008687 Категорија: Tags: , ,

Опис

Бат плаг од желе со вибрации

A еве и за аналниот секс