Анатомски дизајниран бат плаг со вибрации

1,890 ден.

 

Елегантен анатомски дизајниран бат плаг со вибрации, соодветен и за двата пола. На долниот дел завршува со широка основа што овозможува максимален комфорт и сигурност при користењето. Сврзан е со далечински управувач преку кабелче, така што можете максимално да уживате во вибрациите и лесно да ги контролирате. Задолжително користете го со лубрикант на водена основа.

Боја: Розова

Должина: 11 см

Должина на употребливиот дел: 10 см

Дебелина: 2-4 см

Материјал: Желе

Напојување: 2 батерии АА

Препораки:  За да ја исчистите вашата играчка од желе, употребувајте специјално средство за чистење или хидратантен сапун.

Нема на залиха

ШИФРА AM 6700004265 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Анатомски дизајниран бат плаг со вибрации

A еве и за аналниот секс