Анални топчиња сврзани со цврста текстилна врвка

790 ден.

 

Ориентални Анални топчиња сврзани со цврста текстилна врвка. Удобни за постепено внесување во анусот и нивно бавно вадење со помош на алката која се наоѓа на крајот на бројаницата. При вадењето на бројаницата, сфинктерните мускули се стегаат и отпуштаат после секое топче. Тоа ќе ви донесе вистинско задоволство на вас или вашиот/вашата партнер/ка, се разбира ако го правите доволно бавно и внимателно. Користете доволно количество лубрикант на водена база за да го избегнете евентуалниот дискомфорт и за да го засилите задоволството.

Боја: Виолетова

Должина: 50,5 см.

Дијаметар: 1,5 см.

Материјал: ПВЦ

Препораки: Играчките од ПВЦ треба да ги чистите со млака вода и антибактериски сапун. Пожелно е да ги комбинирате со презерватив, и/или лубрикант на водена основа. Чувајте ги одделно од други материјали бидејќи некои материјали при допир со ПВЦ-то можат да го оштетат.

Нема на залиха

ШИФРА АМ 6700003086 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Анални топчиња сврзани со цврста текстилна врвка за анален секс

Анални топчиња сврзани со цврста текстилна врвка