Попуст!

Анална бројаница со пердуви

1,490 ден. 790 ден.

 

Анална бројаница со пердуви. Аналната бројаница е со четири топчиња кои при вадење од анусот даваат експлозивни сензации. Идеално за предигра пред анален секс. Задолжително користете лубрикант на водена основа со аналната бројаница. Уживајте умерено и со взаемна согласност.

Боја: Виолетова

Должина на рачката: 30cm

Должина на Бројаницата: 10cm

Опис

Анална бројаница со пердуви

Анална бројаница со пердуви

Анална бројаница со пердуви