Попуст!

Анална бројаница составена од 10 топчиња

690 ден. 490 ден.

 

Анална бројаница составена од 10 топчиња кои се зглемуваат од врвот кон основата. Аналната бројаница е изработена од еластично и цврсто желе.  основата. Бројаницата завршува со сигурносна алка која ќе ви обезбеди безбедна игра и непречено извлекување на бројаницата. Задолжително користете лубрикант на водена база за да не чувствувате непријатност при аналната игра. Се чисти лесно, со вода и благ сапун.

Боја: Сина

Должина: 27 см.

Дијаметар: до 2,5 см.

Материјал: Желе

Опис

Анална бројаница составена од 10 топчиња

A еве и за аналниот секс