Анална бројаница со крупни топчиња

790 ден.

 

Еластична Анална бројаница со крупни топчиња изработена од желе, наменета за анална стимулација кај двата пола. Составена е од десет неподвижни топчиња сврзани со потенка нишка од истиот материјал. Последното топче игра улога на дршка, така што не пробувајте да го внесете и тоа во анусот заради можна непријатност при вадењето. Задолжително користете лубрикант на водена база за да си обезбедите удобност при аналната игра.

Боја: Виолетова

Должина: 28 см.

Дијаметар: до 2,3 см.

Материјал: тврдо желе

Препорака:  При чистење на играчките од желе, никогаш не користете алкохол, абразивни материи, ниту пак сапун кој содржи голем процент на глицерин. Чистете ги со млака вода, хидратантен сапун, или специјално средство за чистење. Играчките од желе се употребуваат со лубрикант на водена база.

Нема на залиха

ШИФРА АМ 55003512 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Анална бројаница со крупни топчиња

A еве и за аналниот секс