Анална бројаница малинки

990 ден.

 

Уникатна анална бројаница малинки која може да се користи за анална стимулација, или пак да се комбинира при мастурбација или сексуален однос како дополнителна стимулација за многукратно посилен оргазам.  Составена е од пет неподвижни малинки со дијаметар кој се зголемува од врвот до основата, сврзани со потенка нишка од истиот материјал.  Бројаницата завршува со алка за контрола при пенетрацијата и удобност при вадењето. Задолжително користете лубрикант на водена база за да си обезбедите непречено задоволство.

Боја: Црвена

Должина: 19,5 см.

Дијаметар: до 2,3 см.

Материјал: Силикон

Препорака:  При чистење на играчките од силикон никогаш не користете алкохол или абразивни материи. Чистете ги со млака вода, хидратантен сапун, или специјално средство за чистење. Играчките од силикон се употребуваат со лубрикант на водена база. Никогаш не ги комбинирајте со силиконски лубриканти.

Опис

Анална бројаница малинки

A еве и за аналниот секс