Анален пенетратор за почетници со прстен

390 ден.

 

Анален пенетратор за почетници со прстен, елегантен, симпатичен мал и мек, соодветен и за двата пола. Дизајниран е анатомски и на долниот дел завршува со држач за прст што овозможува максимален комфорт и сигурност при користењето. Освен тоа по целата должина има хоризонтално оребрување што овозможува поголема стимулација, а и степен по степен отпуштање на сфинктерните мускули. Задолжително користете го со лубрикант на водена основа.

Боја: Црна

Должина: 7 см

Употреблива должина: 6 см

Дијаметар: 1 – 2 см

Материјал: ПВЦ

Нема на залиха

ШИФРА АМ 55007789 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Анален пенетратор за почетници со прстен

Анален пенетратор за почетници со прстен