Анален ДП пенетратор

1,890 ден.

 

Aнален ДП пенетратор кој лесно се прикачува за пенисот за дупла пенетрација. Има два прстени, еден околу тестисите, а другиот се навлекува на пенисот до крај на поголема стаблност и комфорт. Пенетраторот е во форма на пенис, со реалистично изработена главичка и набори и испакнати вени по целата должина за дополнителна стимулација.

Боја: Виолетова

Должина: 14 см

Дебелина: 3 см

Материјал: Силикон

Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално  средство за одржување на играчки од тој тип  Splash Toy-Cleaner.

Опис

Анален ДП пенетратор

Анален ДП пенетратор