Сакам кур во мојата уста

Оралното задоволување е една од најинтимните работи што можете да ги направите со својот партнер/партнерка. Добро да го задоволите својот партнер е уметност, тоа се базира на пракса и ентузијазам. Пушењето кур мене лично, ми е омилен сексуален чин. Тоа не е поради контролата што ја имам врз него кога неговиот кур е кај мене во устата, тоа јас го доживувам како еден голем подарок од задоволсто, кој што вашиот партнер може да го прими од вас.

Во доцните 90-ти години, имав еден пријател кој поради големината на својот кур не можеше да добие добар орален секс. Тој имаше неизмерно дебел кур, долг околу 23 сантиметри. Сите жени кои пробале орално да го задоволат и да му дадат добро пушење на неговиот масивен алат, биле изненадени кога нормалниот кур после 20 секунди орална стимулација, се претвора во масивна бејзбол палка. Реакцијата на повеќето била застрашувачки крик, проследен со доза на паника, а на мојот другар не му преостанувало ништо друго, освен „да ја земе работата во свои раце” и да ја заврши почнатата работа.

Не знам како дојде до разговор за тоа. Можеби поради тоа што бев потпивната во тој момент, но знам дека имав репутација на одлична „куро-пушачка“ (жените ме прашува за совет, а мажите сакаа да се уверат во озборувањата). Лежев истегната на една столица со главата навалена наназад кога тој застана над моето лице. Го зграпчив неговиот потечен кур. Истовремено го цицав и го галев, а со левата раката му го масирав скротумот. Кога почувствував дека курот му е доволно подмачкан, почнав полека да форсирам од неговата должина во мојата уста, носејќи го се поблиску до грлото. Продолжив да ги масирам неговите мадиња и балансирав со масажа и на неговата простата. После пет минути, две третини од неговиот кур беа добро обработени во мојата уста. Земав мала воздишка од цицањето и почнав да му го тријам низ рака и нежно да му ги масирам мадињата. Кога ја отворив устата за да си го вратам курот на место, намерата ми беше да го проголтам до крај. Во следните пет минути јас му го цицав и му го имав проголтано целиот кур. Енормно масивен кур го дразнеше моето грло. Ја чувствував напнатоста во неговиот кур, а воздишките што тој ги испушти беа знак на неверојатно добро чувство.

Продолжив да му ги масирам мадињата и простатата, додека тој го ебеше моето лице, ставајќи го се подлабоко во мојата уста. Кога неговите мадиња ги почувствував на брадата, знаев дека секој сантиметар од неговиот кур е во мојата уста. Одеднаш, ја почувствував тензијата во неговиот кур и ја почувствував неговата претсемена течност во задниот дел на грлото. Го слушнав како низ воздишка кажа, Ооохх, ќе свршам! Јас го забрзав моето цицање и го држев целиот негов кур во устата додека тој не ја исфрли и последната капка сперма, која се слеа низ моето грло. Откако стана од мене, ме награди со долг и стасен бакнеж кој сеуште го паметам.