Редовно и со знаење на мојот сопруг

Јован и мојот сопруг Марко се познаваат од 4 години. Јас го познавам мојот сопруг од мојата 16 година, а за некое време го запознав и Јован. Марко и јас сме во брак веќе 14 години, а со Јован имав секс пред 12 години. Тоа се случи по сугестија на мажот ми, тој беше присутен за време на сексот, но не зеде учество во него. Сексот со Јован беше прекрасен. Дури и тогаш кога имавме секс со Јован, се чувствував удобно и сигурно, затоа што го знаев веќе 12 години. Ова го правиме повремено, но Јован беше зафатен со серија на лоши бракови и разводи, а јас и Марко се фокусиравме на нашиот сексуален живот.

Пред околу една година јас и Марко почнавме да истражуваме за секс во тројка, дотогаш доволно ни беше да ги користиме дилдата за моја двојна пенетреција. Постоеше само една личност со која можевме тоа да го направиме, а тоа беше Јован. Долго ја размислувавме оваа опција за последиците и ризиците кои можат да настанат. Ние сеуште сакавме тројка, па Марко разговараше со Јован.

Јован се пресели кај нас и требаше да остане околку три месеци. Засега се е добро. Динамиката на нашиот однос се продлабочува и интезивира. Марко и јас само ја засилуваме нашата врска. Прекрасно е да се има секс со Јован. Неговиот стил на ебење е различен од тој на Марко. Тој сака да си игра и да ме задева со неговиот кур. Има прекрасен дебел кур со голема глава. Тој го втурнува курот длабоко во мене и го задева мојот клиторис. Никогаш не ми дозволува да се мрдам. Неговиот допир е внимателен, нежен и никогаш пресилен. Неговата цицачка техника е силна и ги прави моите брадавиците трврди како да го вади млекото од цицките. Разликата меѓу него и Марко е тоа што само со цицање на моите цицки доживувам оргазам. Редовно имаме двојна вагинална и анална пенетрација. Некогаш само едниот од нив ме ебе, а другиот само ме милува и гали. Јован знае дека нашата врска со Марко е силна. Никогаш досега не сум имала секс со Јован кога Марко не бил присутен, а и не планирам тоа да го изменам.