КАКО ПРВПАТ ПУШЕВ КУР

Кога бев со мојата, сега веќе поранешна сопруга, често имав фантазии како му го пушам на друг маж. Секогаш кога таа ќе ми го пушеше курот (а тоа беше често) си замислував како некој маж ми го прави тоа, и наскоро и мене ќе ми биде ред да му го пушам. Кога за прв пат си ставив дома интернет, најдов геј сајт на којшто имаше постови од момци кои сакаат да се ебат со други мажи. Оттаму најдов еден тип кој живеел во студентски дом во мојот град.

Му кажав дека ми е прв пат со маж и дека сум многу нервозен. Не бев сигурен дали ќе можам до крај да одам со таа работа. Тој ми предложи за да не ми биде непријатно, да влезе под туш, да го исклучи светлото и да ми ја остави подотворена вратата за да влезам по него. Така немаше да мораме воопшто да се погледнеме в лице. Тоа звучеше доста примамливо. Отидов кај него и како што рече тој, вратата беше подотворена. Се соблеков и влегов и уште веднаш курот ми беше тврд како камен. Имав добро парче, околу 20 см. Многумина ми имаа речено дека го имам најголемиот кур што го виделе.

Видно нервозен, влегов под тушот и клекнав на колена. Го напипав во темницата и бев по малку разочаран кога почувствував колку му беше мал. Имаше околу 12 см. и му беше малку свиткан нагоре. Во тој момент не ми беше гајле. Бев на коленици, под туш, со туѓ кур во раката, на добар пат да бидам неговата куропушачка кучка.

Кога го зедов курот во устата, тој застенка. Му го пушев неколку минути и за целото тоа време си мислев колку е добро и возбудливо тоа што сега му го пушам на непознат маж, кој штотуку го сретнав и не знам како изгледа. Но, многу ми се допаѓаше вкусот на предсемената течност. Тој предложи да излеземе од под тушот и да одиме на креветот. Кога се исушивме и отидовме во спалната, тој клекна на коленици и почна да ми го пуши. Беше многу добро, навистина си ја знаеше работата околу цицањето на курови. Сепак, не дојдов тука да ми го пушат, туку јас да му го пушам, му реков на типот.

Тогаш тој стана и рече: „На колена и фати се за работа ти мала кучко“. Ох, колку сакав кога ми зборуваше така. Клекнав на колена и го зедов неговиот кур повторно. Сега беше многу подобро и позабавно вака кога бевме на кревет и суви. Можев да почувствувам како му се стврднува уште повеќе во мојата уста, и тогаш викна: „Аааааахххх, ќе свршам!“ Потоа брзо го извади курот и сврши врз моето лице. Беше толку добро.

Откако тој сврши, ми рече да легнам на креветот и толку добро ме исцица што свршив со огромна количина на сперма во повеќе млазови. Потоа се облеков и набрзина заминав и никогаш не го дознав неговото име, ниту пак повторно го сретнав. Сега живеам во провинција и многу сакам кога ќеми кажат колку добра курвичка сум кога ќе цицам нечиј кур, особено на некој кој штотуку сум го запознал. Признавам дека сум куроцицач, голтач на сперма и би му го пушел на секој маж кој ќе го побара тоа од мене.