Изненадувањето од жена ми

Се вратив доцна после работа, беше некаде околу 20 и 30 часот. Жена ми ме чекаше само со црвен градник, чипкана црвена танга и црвени високи потпетици. Зинав кога ја видов, но таа само ми кажа дека има големо изненадување за мене, да го испијам апчето што е во кујната и да одам со неа. Додека заминуваше, го следев со поглед тој заоблен секси газ заради кој ќе направев се што таа сака.

Влегов во кујната и видов дека апчето е вијагра. Со него имаше и енергетски пијалок. Сфатив дека ме чека бурна и долга ноќ, но не бев подготвен за изненадувања.

Влегов во спалната и ја видов како седи на работ од креветот и си го трие клиторисот преку гаќичките. Ме погледна во фармерките дали ми делува апчето и ме запраша зошто сеуште не сум се соблекол. Гледајќи ја неа во такво издание, со вијагра или без неа, мене курот веќе ми беше камен тврд.

Пред да ми каже што било друго, јас веќе ја фрлив облеката од мене и легнав до неа. Почна да ме бакнува на вратот, градите, стомакот се додека не стигна до мадињата. Ги излижа и нив и почна да ми кружи со јазичето по курот. Знаев дека ќе имаме долга ноќ! Додека ми го голташе курот, а јас уживав во помислата како ќе ја ебам в уста, забележав дека има јажиња на секој крај од креветот. Ја запрашав што е ова чудо и за што ќе ни е. Таа само се насмевна и ми одговори дека е време за нив. Ми ги заврза цврсто двете раце и двете нозе и ми рече :

„Вечерва ќе бидеш моја кучка“.

Ми беше интересна, па и дозволив дури да ми ги врзе и очите. Бев малку љубопитен што ќе ми прави, но и крајно возбуден.

Ја слушав како се движи низ собата и самото шушкање ми беше возбудувачко. Курот веќе ми беше многу тврд и влажен, спремен за фантастично да ја изебам. Почувствував како ми става кондом на курот. Потоа седна и почна да ме јава. Беше прекрасно тесна и ја запрашав дали ја ебам в газ. Ми викна само да молчам и продолжи да ми скока на курот. Беше прекрасно тесна, луда, дива, ми го јаваше курот со газот многу силно, па не можев да се воздржам. Извикав силно и свршив многу брзо.

Никогаш порано не се ебела со мене вака, а јас никогаш не сум пробал вијагра, па сега ги чувствував ефектите од неа. Иако свршив, курот ми беше тврд како камен.

„Дали ти се допадна?“ – ме праша таа.

„Уф душо, и тоа како, ама в газ те ебев нели, не ти е пичето толку тесно.“

„Хаха, газ ебеше да, ама не си го ебел мојот газ!“ – ми одговори таа со смеење.

Се почувствував многу збунето. Таа ми ја отстрани преврската од очите и наеднаш здогледав млад маж како ужива седнат на мојот кур и ми се смешка. Се испаничив и сакав да станам, но жена ми не сакаше да ме одврзе, тврдејќи ми дека сум се согласил вечерва да сум нејзина кучка и дека ќе правам се што сака таа. Мислев дека курот ќе ми омекне од глетката на мажот, но апчето си делуваше и тој си седеше на карпа цврст дебел кур.

Бев изнервиран и лут на неа, знаев дека има фантазија да се ебе со друг маж и тоа беше во ред, но ова… Таа се смешкаше, а исто така и типот. Видов дека избрала убав маж, околу 25 години, средна градба, бебешко лице, сини очи и убава насмевка. Исто така забележав дека има поприлично голем кур, некаде колку мојот. Тогаш жена ми ме бакна и се доближи до него, фаќајќи му го курот во рака. Тој почна полека да се движи и додека таа се посилно му го дркаше, тој во истиот ритам си го набодуваше мојот кур длабоко во неговиот газ.

Тоа во прво време ме вознемируваше (таа дрка кур на друг маж), но малку по малку се навикнав на идејата и почнав да уживам во глетката и чувството. Почнав да чувствувам како ми се трие курот внатре од тесниот газ на младичот и наеднаш свршив пак. Тој пак само се смешкаше, без да каже ни збор. Стана од курот, ми го извади кондомот и со уста ги излижа сите остатоци од спермата. Жена ми никогаш не го правела ова. На почеток ми беше малку грозно, но сепак се опуштив и решив да уживам во се. Потоа, по наредба на жена ми, тој легна над мене (курот му се триеше од мојот) и почна да ме бакнува со мојата сперма во неговата уста. Ми ја навлажни устата со мојата сперма и се доближи со курот до моето лице. Ми го напика неговиот кур в уста и почна да ме ебе. Досега никогаш не сум пушел кур во животот, но да бидам искрен, ми се допадна таа позиција и тој вкус на курот. Го извади курот и ми ги пикаше мадињата в уста за да му ги лижам, а подоцна застана со газот накај моето лице за да можам убаво да му го лижам чмарот. Жена ми беше многу возбудена од таа глетка и ми нареди да му го пикнам јазикот во газот. Го правев тоа, му пикав јазик длабоко во неговиот газ, а таа застана над мене и ми го пушеше курот многу ентузијастички и возбудено.

Таа веќе не можеше да го издржи ова и извика дека и треба итно кур во пичката. Се натрти со колената меѓу моите нозе и го повика младото момче. Не бев подготвен за ова, не очекував дека јас само ќе гледам, а некој друг ќе ја ебе неа. Но таа ме потсети дека јас сум врзан и ќе правам се што таа ќе ми рече. Тој застана зад неа и и го закачи курот со цела сила во нејзината влажна, ненаситна пичка. Тој ја ебеше долго и јако, се тресеше целиот кревет од неговото пумпање, а јас лежев и ја слушав како офка и го моли него да ја ебе уште појако. Не сакав тоа да се случува, но веќе бев во играта. Ги отворив очите и ја гледав како е брутално ебена од непознат човек. Ме возбуди многу и и наредив да ми го пуши курот. Таа се наведна и додека тој ја ебеше многу силно, таа во ист ритам ми го пушеше курот. Сакав да ги пробам соковите од пичката на жена ми кои се излеале на курот на типот, па му наредив да дојде до мене и да ми го напика курот в уста. Можев да почувствувам колку влажна била пичката на жена ми, додека го лижев и цицав курот на непознатиот. После толку ебење, а сега и пушење, тој не можеше повеќе да издржи. Ми ја грабна главата и убаво ми го начука курот до грло, исфрлајќи густи млазеви топла, солена сперма. Жена ми се качи на мојот кур и почна жестоко да се набива на него, свршувајќи силно и гласно. Не можев ни јас да се воздржам, па и ја наполнав пичката со сперма. Потоа тројцата лежевме некое време да се одмориме, а јас веќе заспивав.

Следното на кое што се сеќавам е дека кога се разбудив, надвор беше ден, а јас бев одврзан и сам. Станав, влегов во дневната, а жена ми си пиеше кафе. По нејзиниот поглед знаев дека ќе ми го испуши за добро утро.