Голема есенска промоција 2014

Драги пријатели,

Внесете ја вашата мејл адреса во белото поле и кликнете на копчето ЗАПИШИ МЕ за да си го земете ваучерот за попуст во големата ЕСЕНСКА ПРОМОЦИЈА на ELIXIRLINGERIE.COM

КЛИК ТУКА ЗА ДА ГИ ВИДИТЕ СИТЕ ПРОИЗВОДИ ШТО СЕ НАМАЛЕНИ НА 50% !