Го поплавив неговиот кур во мојата урина

Мојот дечко има огромен кур. Значи, без разлика во која позиција ме ебе, неговиот голем кур ми врши притисок на ректумот или на мојот мочен меур. Заради оваа причина јас секогаш внимавам да имам празен мочен меур пред да се ебам со него.

Меѓутоа, еднаш претходно имав премногу испиено и не си го испразнив мочниот меур затоа што бев премногу возбудена и едноставно не сакав да се заморувам со тоа. Само што го стави курот во мојата пичка, јас имав потреба да уринирам. Најчесто се воздржувам, затоа што задржувањето на урината додека се ебам претставува една еротска сензација за мене. Но овој пат не беше така, мораше да го испразнам мочниот меур што поскоро. Јас не сакав, а и не практикував да уринирам за време на жежок и добар секс. Но, овој пат не можев повеќе да издржам и му кажав дека морам да мочам.

Наместо да го извади курот од мене, тој со двете раце ме фати за газот и ме подигна во раце. Неговиот кур беше длабоко во мојата пичка додека ме носеше во раце до туш кабината. Ме внесе во туш кабината и ми „нареди“ да мочам. Мојот дечко не беше перверзен и никогаш немаше ни споменато или направено такво нешто и навистина бев изненадена. Бев стегната, веројатно од тоа непријатно чувство и пуштив само малку урина, а неговата реакција беше „даааа срце, ти можеш и посилно од ова“.

Ме имаше потпрено на ѕидот, ме држеше со неговите силни раце за задникот, моите нозе беа обвиткани околу неговата половина, а неговиот кур беше се уште длабоко во мојата пичка. Тоа непријатно чувство го немаше, напротив, се почувствував многу секси и го ослободив млазот урина од мене. Стенкав и гледав како од мојата пичката со неговиот кур внатре прска мочка. Мочката прскаше по неговиот стомак. Доживеав неочекуван оргазам. Тој се уште ме држеше потпрена на ѕидот и ме ебеше безмилосно се додека не сврши. Потоа полека ме спушти надолу и ме седна во мојот вир од урина. Се чувствував валкано и перверзно. Не можев да се воздржам, сакав повторно да се ебеме. Заради тоа што тој штотуку имаше свршено и му требаше малку време за следна ебачина, мене не ми преостануваше ништо друго освен да си ја тријам мојата жешка пичка под млазот вода од тушот, а тој да ме гледа.