Марчело

Марчело ас сум перверзна личност и не го кријам тоа. Напротив, сакам да пишувам за сите секси и перверзни моменти кои сум ги доживеала, сите мои искуства до детали. За некои работи се согласувам со општо прифатените принципи – поголемо е подобро! Секогаш знам дека ќе...

Роденденски групен секс за мама

Роденденски групен секс за мама Моете име е Томислав, јас сум успешен бизнисмен и живеам со мојата сопруга во Англија. Секоја година на роденденот на мајка ми, правам посебни напори за да ги приклучам моите браќа и татко ми, давајќи и нејзе многу специјален...

Ништо не е подобро од фистинг

Ништо не е подобро од фистинг Сакам големи курови и големи играчки темелно да ми ја растегнат пичката, но фистингот овозможува прекрасно растегнување на мојата пичка и многу ми се допаѓа. Повеќето мажи сакаат нивните жени да имаат тесна пичка, но доколку имате секс со...

Русинката!!!

Русинката!!! Моето име е Лилја. Потекнувам од Русија. Татко ми беше воено лице со инвалидска пензија, мајка ми беше скромна домаќинка. Живеевме во трошен стан за воени лица. Јас не се пронаоѓав таму. Мојата реалност се косеше со моите замисли за тоа како треба да...

Нејзиниот сопруг беше премногу љубоморен

Нејзиниот сопруг беше премногу љубоморен Таа беше исклучително убава и секси. Мојот сопруг сакаше да ја ебе од првиот момент кога двајцата ја запознавме. Може да се каже дека проблемот беше што ни беа соседи, но сепак најголем проблем беше нејзиниот љубоморен сопруг....

Сага за еден дебел селски кур

Сага за еден дебел селски кур Летен одмор, сите заминуваат на плажи, мориња, планини… јас тоа лето заминав на село да ја посетам баба ми. Не беше нешто многу весело. Бабички со шамии ме гледаат накриво зошто на сред лето јас носам кратки панталони. Ми доаѓаше да...