КАКО ПРВПАТ ПУШЕВ КУР

КАКО ПРВПАТ ПУШЕВ КУР Кога бев со мојата, сега веќе поранешна сопруга, често имав фантазии како му го пушам на друг маж. Секогаш кога таа ќе ми го пушеше курот (а тоа беше често) си замислував како некој маж ми го прави тоа, и наскоро и мене ќе ми биде ред да му го...

Си ги сакам моите краставици

Си ги сакам моите краставици Пред неколку дена отидов до супермаркет да набавам некои намирници. Не знам зошто но погледот го задржв на краставиците. Секогаш ме возбудувала помислата да ставам некое овошје или зеленчук во мене, па си реков зошто да не го направам тоа....

Секс покрај река, доцна во ноќта

Секс покрај река, доцна во ноќта Пред неколку години јас и моето момче запознавме една девојка преку интернет. После половина година допишување преку интернет, таа реши да дојде и да не посети. Сите се согласивме дека тоа е добра идеја и… тоа беше тоа. Една ноќ...

Го поплавив неговиот кур во мојата урина

Го поплавив неговиот кур во мојата урина Мојот дечко има огромен кур. Значи, без разлика во која позиција ме ебе, неговиот голем кур ми врши притисок на ректумот или на мојот мочен меур. Заради оваа причина јас секогаш внимавам да имам празен мочен меур пред да се...

Изненадувањето од жена ми

Изненадувањето од жена ми Се вратив доцна после работа, беше некаде околу 20 и 30 часот. Жена ми ме чекаше само со црвен градник, чипкана црвена танга и црвени високи потпетици. Зинав кога ја видов, но таа само ми кажа дека има големо изненадување за мене, да го...

Редовно и со знаење на мојот сопруг

Редовно и со знаење на мојот сопруг Јован и мојот сопруг Марко се познаваат од 4 години. Јас го познавам мојот сопруг од мојата 16 година, а за некое време го запознав и Јован. Марко и јас сме во брак веќе 14 години, а со Јован имав секс пред 12 години. Тоа се случи...