Изненадувањето од жена ми

Изненадувањето од жена ми Се вратив доцна после работа, беше некаде околу 20 и 30 часот. Жена ми ме чекаше само со црвен градник, чипкана црвена танга и црвени високи потпетици. Зинав кога ја видов, но таа само ми кажа дека има големо изненадување за мене, да го...

Редовно и со знаење на мојот сопруг

Редовно и со знаење на мојот сопруг Јован и мојот сопруг Марко се познаваат од 4 години. Јас го познавам мојот сопруг од мојата 16 година, а за некое време го запознав и Јован. Марко и јас сме во брак веќе 14 години, а со Јован имав секс пред 12 години. Тоа се случи...

Роденденски групен секс за мама

Роденденски групен секс за мама Моете име е Томислав, јас сум успешен бизнисмен и живеам со мојата сопруга во Англија. Секоја година на роденденот на мајка ми, правам посебни напори за да ги приклучам моите браќа и татко ми, давајќи и нејзе многу специјален...

За ова се створени жените, барем јас сум

За ова се створени жените, барем јас сум Сакам кога мажот ќе дојде зад мене и ќе ме зграпчи за цицките и ќе почне да ми ги стиска брадавиците, а јас стенкам од болка и задоволство истовремено. Сакам да го почувствувам неговиот тврд кур како го притиска мојот задник и...

Сакам кур во мојата уста

Сакам кур во мојата уста Оралното задоволување е една од најинтимните работи што можете да ги направите со својот партнер/партнерка. Добро да го задоволите својот партнер е уметност, тоа се базира на пракса и ентузијазам. Пушењето кур мене лично, ми е омилен сексуален...