Марчело

Марчело ас сум перверзна личност и не го кријам тоа. Напротив, сакам да пишувам за сите секси и перверзни моменти кои сум ги доживеала, сите мои искуства до детали. За некои работи се согласувам со општо прифатените принципи – поголемо е подобро! Секогаш знам дека ќе...

КАКО ПРВПАТ ПУШЕВ КУР

КАКО ПРВПАТ ПУШЕВ КУР Кога бев со мојата, сега веќе поранешна сопруга, често имав фантазии како му го пушам на друг маж. Секогаш кога таа ќе ми го пушеше курот (а тоа беше често) си замислував како некој маж ми го прави тоа, и наскоро и мене ќе ми биде ред да му го...

Си ги сакам моите краставици

Си ги сакам моите краставици Пред неколку дена отидов до супермаркет да набавам некои намирници. Не знам зошто но погледот го задржв на краставиците. Секогаш ме возбудувала помислата да ставам некое овошје или зеленчук во мене, па си реков зошто да не го направам тоа....

Секс покрај река, доцна во ноќта

Секс покрај река, доцна во ноќта Пред неколку години јас и моето момче запознавме една девојка преку интернет. После половина година допишување преку интернет, таа реши да дојде и да не посети. Сите се согласивме дека тоа е добра идеја и… тоа беше тоа. Една ноќ...

Го поплавив неговиот кур во мојата урина

Го поплавив неговиот кур во мојата урина Мојот дечко има огромен кур. Значи, без разлика во која позиција ме ебе, неговиот голем кур ми врши притисок на ректумот или на мојот мочен меур. Заради оваа причина јас секогаш внимавам да имам празен мочен меур пред да се...